Elämme nyt kesää, mutta täällä Floridassa sitä ei juuri luonnosta huomaa. Ilmankosteus vähän lisääntyy ja lämpötila kipuaa mukaviin lukemiin. Edelliset kuukaudet ovat olleet vähä sateisia, mutta hyttysiä on kuitenkin liikkeellä.
Joka ikinen päivä me kohtaamme uusia haasteita ja joudumme tekemään ratkaisuja, jotka vaikuttavat paitsi omaamme myös muiden elämään. Jokainen tietää, ettei matkalla ollessa kaikki aina suju suunnitellusti ja kaikki ratkaisumme eivät tuota haluttua lopputulosta. No onneksi emme aina ole matkalla. Toukokuun 7 päivän saarnassa sanoin kyllä ihan toisella lailla. Itseasiassa me olemme täällä maailmassa eläessämme aina matkalla kohti kotia. Tuohon saarnaan liittyvässä Johanneksen evankeliumin tekstissä Jeesus sanoo näin: Minun Isäni kodissa on monta huonetta. Ellei niin olisi, sanoisinko teille, että menen valmistamaan teille sijaa?  Vaikka minä menenkin valmistamaan teille sijaa, tulen takaisin ja otan teidät luokseni, että tekin olisitte siellä, missä minä olenKotimme on siis Isän luona ja elämämme täällä on matkaamme kohti kotia.
 Kristittyinä meidän tehtävämme on kannustaa ja auttaa muita kohti matkamme määränpäätä. Jumala haluaa meidän kertovan kaikille, kuinka jokainen voi päästä kotiin, mutta jokainen on kuitenkin vastuussa omista ratkaisuistaan tuolla matkalla. Kuitenkin paimenen vastuut tuntuvat melko haasteellisilta ja riittämättö-myyden tunnekin välillä hiipii mieleen. Mutta olen valtavan iloinen kaikista kannustus viesteistä ja kommenteista, joita olen teiltä saanut. Ja Kaikki te ihanat vapaaehtoiset, jotka jaksatte aina olla iloisella mielellä palvelemassa seurakuntaa. Ansaitsette enemmän kuin ison halauksen ja kiitoksen. Ja sydämellinen kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, jotka olette olleet mahdollistamassa monia meidän tapahtumia menneenä talvena.
Meidän seurakunnalla on hyvä tulevaisuus Jumalan varjeluksessa, Kristusta korottaen ja Pyhän Hengen kanssa työskennellen. Olen todella kiitollinen, että saan olla uuden edessä juuri teidän kanssa ja juuri täällä Floridan auringon alla. Heinäkuun vietämme kaikki lomaa nauttien kesästä, perheestä sekä ystävistä ja sitten elokuussa palaamme taas yhdessä palvelemaan Jumalaa ja toisiamme.
Siunattua kesää kaikille!