Pyhä ja armollinen Jumala,
Kiitos menneistä neljästä vuodesta, kaikesta siitä, miten olet siunannut minua ja tätä seurakuntaa. Olet antanut ihmisiä, joita rakastaa, olet antanut ihmisiä, jotka rakastavat. Anna tämän keskinäisen rakkauden ja luottamuksen hengen säilyä ja lisääntyä seurakunnassamme. Anna rukousten virrata vuolaana, anna myös rohkeutta pyytää rukousta.

Pyyhi sydämistämme ja sanavarastoistamme pois tuomitsemisen ja keskinäisen arvostelun ilmaisut. Anna meidän tunnusmerkkimme olla suustamme kirpoava kiitos ja keskinäinen rohkaisu. Auta meitä pitämään Poikasi, meidän Herramme Jeesus Kristus, kaiken tekemisemme, kaiken toimintamme, lähtökohtana ja päämääränä.

Kiitos Isä, että saamme seurakunnassamme julistaa ja palvella kahdella kielellä. Kiitos, että saamme laulaa ja soittaa Sinulle ylistystä virsin, hengellisin lauluin ja nykymusiikin sävelin. Anna jatkossakin vapautta palvoa Sinua monipuolisesti toinen toistemme erilaisuutta kunnioittaen.

Kiitos, että olet pitänyt meistä huolta myös taloudellisesti; kiitos, että seurakunta voi tähytä turvallisin mielin tulevaisuuteen. Muistuta meitä alati siitä, että meidän tulee myös seurakuntana jakaa omastamme. Näytä kohteet ja yhteistyötahot, joita seurakunta saa olla tulevaisuudessa taloudelliseti ja rukouksin siunaamassa.

Taivaallinen Isä, jääkööt Sinun ikiaikaiseet suojaavat ja varjelevat kätesi St. Andrew's -seurakunnan, leikkikoulun, Lepokodin ja koko alueen suomalaisyhteisön päälle.

Kiitos, uskollisuudestasi, kiitos anteeksiannon ja lunastuksen lahjasta Pojassasi Kristuksessa. Vahvista meitä voimallasi, niin että mekin pysymme uskollisina. Rakkaan Jeesuksen nimessä. Aamen.
 
Kun kaikki on sanottu ja tehty, jää vielä sydämeen kiitos soimaan.
Luottamuksestanne kiitollisena,
Mia-pastori