Elokuu 2019
Pastorin tervehdys
 Siunausta teille rakkaat siskot ja veljet Herrassamme Jeesuksessa. Kirjoitan kuukausitervehdystäni teille lomaltani Suomesta. Loma on tarpeen meille kaikille, olimmepa sitten työelämässä tai eläkkeellä. Poikkema arjen rutiineista luo tilaa luodata omaa jumalasuhdetta ja elämää yleensä.

Elämä on lahja, usko on lahja. Molemmat lahjat täytyy uskaltaa avata ja ottaa käyttöön, jotta niiden arvo tulisi ilmi. Koko elämämme on tarkoitettu uskon avulla palvelemaan Jumalaa ja lähimmäisiämme – koko elämämme. Kuten Tuomo Karvonen heinäkuisessa saarnassaan totesi , vaikka lomailisimme, uskostamme me emme ota lomaa koskaan. Me saamme olla kokoaikaisia Jeesuksen seuraajia. Välillä tuota matkaa tehdään hengästyneenä ja kompuroiden, välillä kulku on keveämpää.

Toivon, että kesä ja lomailu on antanut teille kaikille mahdollisuuden ladata niin fyysisiä, henkisiä kuin hengellisiäkin akkuja. Lohdullista ja ihanaa on tietää, että Taivallinen virranlähteemme toimii ympärivuorokautisesti, ympäri vuoden.

Kiitollisena jokaisesta teistä, teitä rukouksissa muistaen,

Mia-pastori
Puheenjohtajan palsta

Kesä jatkuu

Vaikka elämmekin nyt kesäkaudessa ja saamme iloita ja nauttia siitä, se ei tarkoita hiljaiseloa. Seurakuntamme toiminta muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, mutta Jumalan sana pysyy muuttumattomana ja vankkana turvanamme. Kirkkorakennuksen myynnin edistymisestä on pastori Mia kertonut jo aiemmissa tiedotteissa ja sopimuksen ja myös meidän vuokrasopimuksemme allekirjoittaminen tapahtuu syksyllä. Voit olla luottavaisella mielellä, että toimintamme jatkuu myynnin jälkeenkin ennallaan.
 
Jumalanpalveluselämä on ollut vilkasta ja erityisen iloisena uutena asiana on ollut se, että muutkin kuin Lake Worthissa ja sen ympäristössä kesäänsä viettävät voivat nyt osallistua jumalanpalveluksiin ja muihinkin tilaisuuksiin netin välityksellä. Tämä tekee yhteyden elävämmäksi, vaikka kirkkokahvit joudummekin nauttimaan oman pöydän ääressä. Kiitos pastori Mia ja tukijoukot.
 
Oikein siunauksellista kesän jatkoa ja syksyyn valmistautumista kaikille!
 
Kaikella on määrähetkensä, aikansa joka asialla taivaan alla.
 Aika on syntyä ja aika kuolla, aika on istuttaa ja aika repiä maasta,
aika surmata ja aika parantaa, aika on purkaa ja aika rakentaa,
aika itkeä ja aika nauraa, aika on valittaa ja aika tanssia,
aika heitellä kiviä ja aika ne kerätä, aika on syleillä ja aika olla erossa,
aika etsiä ja aika kadottaa, aika on säilyttää ja aika viskata menemään,
aika repäistä rikki ja aika ommella yhteen, aika olla vaiti ja aika puhua,
aika rakastaa ja aika vihata, aika on sodalla ja aikansa rauhalla.
(Saarnaajan kirja 3:1-8)

Pertti Pietarinen,
Kirkkovaltuuston Puheenjohtaja

Elokuun syntymäpäivät
Kuukauden vapaaehtoiset
LÄMMIN KIITOS
Kristen ja Tuomo Karvonen! 
In memoriam
Irja VainionpääHeikki Vettenranta
"Oi saanhan joukkoon autuaitten kanss
ystäväini ja omaisten
mä päästä kerran
luo armon Herran.
Oi saanhan sen!"
(VK 631)
Toimiston kuulumisia

Puhdetta on toimistolla riittänyt lähinnä johtuen tilajärjestelyistä Iglesia Cristianan kanssa. Paljon olemme saaneet aikaiseksi, mutta vielä jäi töitä syksyynkin. Alla kuvia touhun keskeltä ja tuloksista: sakasti, pastorin uusi työhuone ja ryhmähuone.

Seurakunnan heinäkuu

Jumalanpalvelukset seurakuntasalissa ovat olleet väkimäärältään pieniä ja tunnelmaltaan kotoisia.
Kaksi heinäkuun viimeistä sunnuntaita hoidettiin suomenkielisellä puolella pitkälle vapaaehtoisvoimin. Jumalanpalveluksia oli Mikan apuna koontamassa ja toteuttamassa Marja-Liisa Palonen, Tuomo Karvonen sekä Sauli ja Elina Stolt. Englanninkielisiä palveluksia johti diakoni Beverly Slaughterbeck. Kaikille toimittajille valtavan lämmin kiitos avusta!
Kesän musiikkiuutisia
Musiikilla on ollut merkittävä osa kaikissa kesän jumalanpalveluksissa ja myös rukouskokouksissa. Haluan lämpimästi kiittää teitä kaikkia, jotka olette olleet mukana soittamassa ja laulamassa eri tilaisuuksissamme. On hienoa yhdessä tuoda kunniaa Jumalalle sanoin ja sävelin! Vaikka näin kesäaikaan läsnäoleva seurakunta on kooltaan pieni, Pyhä Henki vaikuttaa ja tekee työtään keskellämmme ja siitä kiitämme. 

Iloitsen suuresti musiikkitoiminnan piirissä virinneestä bänditoiminnasta ja olemmekin jo saaneet hieman esimakua uusista musiikkituulista kuluvan kesän aikana. Sunnuntaina, 18. elokuuta vietetään kaksikielistä palvelusta, jonka koonnista ja toteutuksesta vastaa kirkkobändimme Tuomo Karvosen johdolla. Tulehan tuolloin mukaan ylistämään ja rukoilemaan!

Meillä on edessä hieno syys- ja talvisesonki, jonka aikana saamme varmasti kuulla sekä perinteistä kirkko- ja kuoromusiikkia että modernimpia gospelsäveliä. Odotamme kovasti teidän kaikkien näkemistä erilaisissa jumalanpalveluksissa, rukous- ja raamattupiireissä, konserteissa ja luennoilla. Meneillään olevat muutokset kirkkorakennuksen omistajuussuhteissa eivät vaikuta ainakaan vähentävästi toimintaamme. Toivomme, että saamme seurakuntana enenevissä määrin suuntautua tulevaisuuteen ja että kaikki muutokset otetaan vastaan avoimin mielin ja sydämin. Tervetuloa lomilta takaisin toivottavasti levänneinä ja valmiina yhdessä palvelemaan Herraa!
Siihen asti, siunattua ja nautinnollista kesän jatkoa. 

Mika Poutiainen
Leikkikoulun kuulumisia
Kesä on ollut kuuma ja aika lentänyt kuin siivillä. Olemme leikkineet merirosvoja, valmistaneet isänpäiväyllätyksiä sekä juhlineet Amerikan itsenäisyyspäivää. Kesän teemana meillä on ollut meri ja merenelävät. Uutta olemme oppineet ja hauskaa on ollut!

Seurasimme heinäkuun lopulla kuuhun laskeutumisen 50-vuotisjuhlaa, leikimme astronautteja ja teimme avaruusaluksia. Elokuun teemaksi onkin valittu avaruus. Saamme yhdessä oppia maailmankaikkeudesta, sen eri planeetoista ja tähdistä.

Syyskuun puolivälissä jätämme jäähyväiset esikouluun siirtyville oppilaillemme. Samalla saamme toivottaa tervetulleeksi koulumme uudet oppilaat. Syyskuu menee opetellessa leikkikoulun sääntöjä ja käytäntöjä sekä valmistautuessa uuteen lukuvuoteen. Luvassa on paljon musiikkia, taidetta, joogaa - sekä tietysti leikkejä ja pelejä.

Nautinnollista kesää kaikille ja tervetuloa vierailemaan leikkikoululla!

Pirjo Komonen-Campitelli

Ilmoituksia
Lämmin kiitos Hilja Lievoselle uusien pöytäliinojen ompelusta!


Kirkko kiinni 1. - 17. elokuuta!
Kirkko on suljettu elokuun 1. - 17. päivä. Olemme avoinna jälleen sunnuntaina 18.8., jolloin vietämme kaksikielistä jumalanpalvelusta alkaen klo 10.00. Hätätilanteessa voit soittaa Hanna Kiurulle (561-398-8288).
Mia-pastorin tavoittaa s-postilla: pastor.miahagman@gmail.com.
Mika ja Mia paikalla taas 22.8.
Siunattua loppukesää kaikille!

Ihmeellinen on sinun armosi, Jumala!
Sinun siipiesi suojaan rientävät ihmislapset.
Sinä ruokit heidät talosi runsain antimin
ja annat heidän juoda ilosi virrasta.
Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon.
(Ps. 36:8-10)