Utgave # 10 | Nyhetsbrev Kjokkenutstyr
Start Dagen med Frokost-Servise
Selv om det kanskje er middagsserviset man først tenker på når man skal fylle kjøkkenskapene, så er det også nødvendig med et godt frokost-serviset. Frokosten er som oftest starten på dagen, og setter standarden for hvordan dagen blir. Et flott servise kan derfor være med å livne opp tilværelsen.

Det finnes mange flotte frokost-serviser på markedet. Om man skal sammenligne med middagsservise kan man se at et frokost-servise gjerne er mer lekent og tilgjengelig i flere fargevalg. Samtidig finner man også gjerne mer nøytrale frokostserviser. Noe for enhver smak.

Når man kjøper inn frokostservise må man gjerne tenke litt mer på hva som hører til. Eksempel på dette er ting som eggeglass og kaffekrus. Videre kan man tenke på kaffe- eller tekanner samt annet som hører frokosten til. Om noen i familien er glade i frokostblanding finnes det ofte gjerne også matchende dyptallerkener for dette.
Iittala Origo Servise
Origo serviset fra Iittala er et lekent servise med mye farger. Serviset er designet av Alfredo Häberli og består av sirkler i ulike farger.

Fargeutvalget i Iittala Origo serien finnes i orange som består av sterke oransje og røde farger, og beige som har en dusere fargetone med hvite, grønne og blå farger.

Iittala Teema Servise
Et annet servise fra Iittala er deres Iittala Teema. Også dette er lekent, men har mer nøytrale farger sammenlignet med Origo. De er også ensfarget.

Iittala Teema serviset finnes i farger som hvit, perlegrå, svart, lys grønn, turkis og mørk blå med glitter.

I Teema serien finner du ulike tallerkener, fat, tekanne, kopper og mye annet.

Arabia Servise
Produsenten Arabia har et bredt utvalg av ulike frokostserviser. Blant disse er KoKo og Tuokio 24.

Blant servisene til Arabia finner du også det populære Mummiserviset med Mummikoppene som mange samler på.

Utvalget i de forskjellige serviseseriene fra Arabia varierer mellom de ulike designene.

Andre Steder på Nettet: