Utgave # 18 | Nyhetsbrev Kjokkenutstyr
Stekepanner og Gryter fra Le Creuset
Selv om Le Creuset kanskje er mest kjent for sine gryter har de også et godt utvalg innen ulike stekepanner. Deres stekepanner finnes både i utgaver i støpejern og i utgaver i belagt aluminium.
Videre finner du også et utvalg i ulike grillpanner, samt stekegryter og wokpanne med mer.

Både deres grillpanner, stekegryter og støpejernspanner er en del av Signature serien og er tilgjengelige i tilsvarende farger som Le Creuset grytene og serviset. Dette gjør at du kan kombinere grillpannen fra Le Creuset med gryter og annet kjøkkenutstyr.

Deres aluminium stekepanne har fått navnet Toughened Non Stick. Toughened Le Creuset Stekepanne ble kåret til testvinner i testen til testfakta.se der de så på holdbarhet, varmefordeling og at maten ikke fester seg. I serien finner du også ulike kjeler og andre stekepanner.

Le Creuset Stekepanne
Toughened Non-Stick stekepannen er en del av Toughened-serien fra Le Creuset. I denne serien finner du også gryter og kjeler samt ulike stekepanner som wok og omelett.

Stekepannen kan brukes på alle typer stekeplater inklusive induksjon og kan også benyttes i stekeovn.


Grillpanne
Å benytte en grillpanne til matlaging er populært hos mange. Grillpannen er ideell til å steke entrecote og annen biff og kjøttstykker, så vel som fisk, kyllingfilet og grønnsaker.

Le Creuset grillpanne er en av de bedre på markedet. Disse kvadratiske grillpannene er laget i støpejern og har en emalje som sørger for at platen er mer hygienisk og at ikke smak og lukt fester seg i pannen.

Jerngryte
En jerngryte brukes ofte til steking av kjøtt og koking av gryteretter. Stek kjøttet i jerngryten først og tilsett tomatsaus, fløte samt grønnsaker eller hva annet du ønsker å ha i gryteretten. På denne måten slipper du å benytte to steke/kokekar når du skal lage gryteretter.

Mange benytter sin jerngryte som et alternativ til stekepanne. Dette da de høye kantene sørger for mindre søl på komfyren. Grytene kan også benyttes til steking i stekeovn.

Andre Steder på Nettet: