Ihana asiakkaamme, miten syksysi on lähtenyt käyntiin? Oletko löytänyt hetkiä hyvinvointisi edistämiseen? Tuomme sinulle ihania vaihtoehtoja pysähtymiseen, rentoutumiseen ja itsesi haastamiseen.

Syksyn aikataulu tuo mukanaan useita erikoispitki√§ 120min tunteja, joita voit varata ja k√§ytt√§√§ kausi-/kuukausikortillasi rajattomasti. Kertakortilla p√§√§set osallistumaan my√∂s 120min tunnille +5‚ā¨ lis√§maksulla per kerta. Muistathan aina varata k√§yntisi ja peruuttaa ajoissa (v√§hint√§√§n 4h ennen) jos et p√§√§sek√§√§n paikalle.

Tuntitarjontaamme on tänä syksyllä saatavillasi studioilla sekä etänä - hienoa nähdä sinua palvelujemme äärellä! Kun tulet studiolle, nöyrä pyyntömme on että käytät pukuhuonetta vain tarpeessa, poikkeuksellisen yleisen tilanteen vuoksi. Tulethan tunnille aina vain terveenä. Kiitos!


Lämpöä syksyysi tuoden,
NEW UUTTA
OMLINESSA
Uusia tunteja lisätty
ÔĽŅOMline videokirjastoomme: Liikemeditaatio ja Prana Flow! Ensimm√§inen viikko aina maksutta tutustumiseen (sen j√§lkeen 25‚ā¨/kk). Klikkaa kuvaa ja kokeile nyt!
KUUKAUDEN TUOTE
SYYSKUU
Syyskuun ajan saat kaikki Oil Roller - öljyrollerit eteerisistä öljyistä -10% sekä Kampin myymälästä että verkkokaupasta Yogishop.fi. Klikkaa kuvaa!
L√ĖYT√ĖJ√Ą
YOGISHOPISSA
Kesäalen viimeiset tuotteet saat huippuhintaan -50% alennuksella. Kampissa ja Yogishop.fi verkkokaupassa yksilöllinen valikoima. Tule penkomaan löytökoriamme tai klikkaa kuvaa.