Tänään ne alkavat: Suomen suurimmat hyvinvointimessut ja Yoga Nordic on mukana! Löydät meidät messuilta terveysalueelta osastolta 6p50 . Messuilla järjestämme skumppajoogaa ja tarjoamme sinulle huikeita tarjouksia sekä Yoga Nordicin joogakorteista että tuotteista!
I Love Me -messujen kunniaksi saat lähes kaikki korttimme mahtavaan tarjoushintaan! Voit ostaa tarjouskortit messuilla osastoltamme, miltä tahansa toimipisteeltämme tai verkkokaupastamme. Voit nyt maksaa myös liikuntaedulla messuilla sekä studioilla! Vastaanotamme esimerkiksi Smartum-, Virike- ja Tyky-liikuntasetelit, Smartum Visan, Mind&Ticket- ja Edenred-kortit sekä Epassi-maksut!
Olisiko aika ostaa uusi joogamatto? Tai tarvitsisitko bolsterin yinharjoitukseen? Nyt messukävijän kannattaa suunnata osastollemme 6p50, sillä tarjoamme usealta laadukkaalta joogamerkiltä tuotteita alennushintaan. Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi Mandukan Pro Lite -matto hintaan 60€ (norm. 69€), joogamaton kantohihna hintaan 10€ (norm. 20€) tai vaikkapa Nyttadesignin bolsteri 55 eurolla (norm. 68€)? Tule kurkistamaan loput tarjoukset paikan päältä!
Aloitteleville joogeille sopiva Mandukan Welcome -matto ja tutustumisviikko Yoga Nordicin tunneille takaavat joogaharrastukselle loistavan lähdön! Tämä tarjous on vain kokonaan uusille asiakkaille tai asiakkaille, joiden viimeisimmästä käynnistä on kulunut yli 24 kuukautta. Jos et kuulu kohderyhmään, saat Welcome-maton kuitenkin mukaasi osastoltamme hintaan 35 euroa. Nappaa tarjous itsellesi tai vaikka kaverille lahjaksi!
Viime syksynä aloitetut skumppajoogatunnit tarjoavat hauskan tavan nauttia sekä joogasta että kuohuvasta juomasta (tällä kertaa messuilla alkoholittomasta). Skumppajoogassa tutut joogaliikkeet tehdään lasi kädessä tasapainoillein - ja läikyttämättä! Tule testaamaan tuntia messuille ja järjestä itsellesi ja ystävillesi polttarit, syntymäpäivät, pikkujoulut tai vaikka firman virkistyspäivät kuplivaisessa tunnelmassa. Jos innostuit ajatuksesta samantien, ota yhteyttä ja sovitaan teille yksityistunti!

Messuilla 60 minuutin mittaiset kokeilutunnit skumppajoogaa löytyvät I Love Yoga -alueen salista 2 ja mukaan rauhalliseen harjoitukseen voit tulla messujen teeman mukaan sellaisena kuin olet. Tunnit ohjaa ihana Veera perjantaina 19.10. 15.30-16.30, lauantaina 20.10. 13-14 ja sunnuntaina 21.10. 16-17!