Lokakuussa tapahtuu! I Love Me -messujen siirrytty√§ vuodella eteenp√§in p√§√§timme tuoda iloa syksyn keskelle j√§rjest√§m√§ll√§ oman I LOVE YN juhlaviikon 26.10.-1.11.2020! Kunnioitamme yleist√§ tilannetta eli monet viikon ihanista erikoisuuksista ja eduista ovat saatavillasi verkossa. Polkaisemme viikon k√§yntiin ennakkomyym√§ll√§ I LOVE YN Live Stream viikkopassia (25‚ā¨) juhlaviikolle jo nyt! Lue lis√§√§ ja osta t√§st√§.
COVID-19
Studioillamme jatkuvat tehostetut siivoustoimet, paikkamerkkien käyttö tunneilla turvavälejä varten, käsidesien saatavuus sekä rajoitetut ryhmäkoot. Kunnioitamme terveyttäsi seuraamalla Aluehallintovirastolta saamiamme virallisia ohjeistuksia ja säädöksiä. Covid-19 pandemian kehittyessä suosittelemme huomiomaan myös ajankohtaiset suositukset. Pesethän kätesi usein, käytä käsidesiä kun käsien pesu ei ole mahdollista, pidä tarvittavat turvavälit ja käytä maskia suositellusti esimerkiksi julkisessa liikenteessä. Maskia saat toki halutessasi käyttää myös tunnilla.

Tulethan tunnille aina vain terveenä. Mikäli olet käynyt covid-testissä, odotathan tulosta ennen kuin palaat studiolle ja jatkat karanteenia, jos testiä on tarve uusia. Voit aina ottaa meihin yhteyttä äkillisen sairastumisen yllättäessä sopiaksesi korttisi käytöstä. Yhteystietomme löydät tämän viestin lopusta.

Varattavissasi ovat studiotuntien lisäksi Live Stream etätuntimme, joita suosittelemme sinulle lämpimästi! Jos tarvitset apua Live Streamin kanssa alkuun pääsemiseen, opastamme mielellämme. Ohjeet ja etäjoogakortit löydät myös täältä.

Lämpöä syksyysi tuoden,
TULOSSA
26.10.-1.11.20
Valmistaudu 26.10. alkavaan I LOVE YN viikkoon Live Stream viikkopassilla (25‚ā¨) - saatavillasi nyt! Viikkokortti k√§y juhlaviikon et√§tunneille. Klikkaa kuvaa!
VAIN TERVEEN√Ą
TUNNILLE
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tunnille terveenä! Voit aina ottaa yhteyttä meihin äkillisen sairastumisen yllättäessä sopiaksesi korttisi käytöstä.
GRP -10%
LOKAKUUSSA
Yogishopin kuukauden tuotteena GRP-sarjan erinomaisen pidon matot -10% (ei koske uusinta adapt-mattoa). Klikkaa kuvaa ja hanki omasi!