Thrive  Yoga Nieuwsbrief 
Augustus 2013

Beste 

Twee nieuwe thrive baby's deze zomer, zondag 28 juli is thuis ons eerste kindje geboren, Elyn Anna Rodie, wat zal ik veel van deze kleine Guru kunnen leren! En zaterdag 7 september openen we onze tweede studio op IJburg, met evenveel liefde en inzet gaan we daar met het team aan de slag. Veel blijft hetzelfde, maar tegelijk verandert altijd alles. Thuis, een nieuw leventje, bij thrive nieuwe leden en teachers. Ons doel is om kleinschalig en persoonlijk te blijven, dat verandert er in ieder geval niet. En wat er wel veranderd; ik verwacht nieuwe mogelijkheden, kansen en uitdagingen. Ik hoop jullie regelmatig te zien, deze zomer, op Zeeburg en straks ook op IJburg! Het maandthema Augustus is Guru (Teacher).
Namaste, Marco
Uitnodiging Opening IJburg 7 september

Zaterdag 7 september, is de tweede thrive studio op de IJburglaan 961 klaar! Dat vieren we met een feestelijke opening, met korte gratis lessen, live muziek, drankjes, verkoop hippe yogakleding en verloting van 3 Manduka Yoga Sets (t.w.v. €116). 

We zien jou als thrive lid heel graag bij de opening en geven daarom ieder lid, die bij de opening is, een gratis les (op IJburg in September). Houd de website en Facebook in de gaten voor het programma en nieuwtjes en zet 7 september 13:00-17:00 vast in je agenda.
Afscheid en nieuwe Pilates Teachers
 
Na een jaar vol mooie Pilates klassen volgt Kata haar hart en liefde naar Frankrijk deze zomer. Dank Kata voor je inzet in het thrive team! Het was niet makkelijk om goede vervanging te vinden, maar twee nieuwe Pilates teachers beginnen deze maand bij thrive:
Ola Mazur en Arabelle Visser, beide zeer ervaren en gedreven Pilates docenten. Je kunt hun profiel bekijken via de website of door op hun naam in dit bericht te klikken. Welkom Ola en Arabelle en ook aan Marijn die inmiddels onze vaste inval docent Pilates is. Zo is het team samen met Judit compleet en klaar voor lessen in beide thrive studio's
Jivamukti Yoga klassen

Jivamukti
De eigen Vinyasa Flow Yoga stijl van Thrive is o.a. ge´┐Żnspireerd door Jivamukti Yoga. Jivamukti teachers reizen vaak rond de wereld om hun lessen te geven. Thrive zal net als afgelopen 3 dagen (Karina) en komende zondag (Nora) regelmatig internationale Jivamukti teachers op het programma zetten, hou ons lesrooster en de nieuwsbrief in de gaten.
Thrive Yoga  Online
 
Sinds afgelopen maand kun je jezelf online aanmelden voor een les, wat ons helpt de klassen klein en persoonlijk te houden. Als je de studio inkomt, loop dan eerst langs de laptop en 'sign in' als je al aangemeld bent of meldt je in de studio aan. Thuis inschrijven is niet verplicht, maar zo weet je zeker dat er een plekje voor je is. Als je vragen hebt laat het ons dan weten!  Maak hier je profiel aan
Zomervakantie (deel 2)

Gelukkig zijn we de hele vakantie open en daar maken jullie ook goed gebruik van. Veel leden hebben al een thrive zomerkaart gekocht (10 lessen in 1 maand voor €75) en dat kan nog tot 17 augustus. Dus als je wat meer tijd hebt of juist een tijdje niet geweest bent, maak gebruik van deze aanbieding om wat vaker te komen. 

Zomerse groet, 
 
Sandra, Hoyte, Moena, Inge, Judit, Kata, Karin, Bart, Rowan, Julia, Ola, Arabelle en Marco

Thrive Zeeburg & IJburg
map new thrive studio

Vanaf 7 september thrive op:
Sumatrakade 1 & IJburglaan 961

Thrive Team


Nog niet iedereen op de foto, maar wel bijna, vind jouw teachers via deze link:

Summer Special
Deze zomer wat meer tijd voor Yoga en Pilates bij thrive?  
Bestel dan nu je Zomer Maand kaart, 10 lessen in 1 maand voor slechts €75 (30% goedkoper dan een gewone 10-rittenkaart)!
Aanbieding geldig in juli en augustus, uiterste startdatum 17 augustus 2013