Thrive  Yoga Nieuwsbrief 
September 2013

Beste 

Thrive is 'thriving'. Door jullie enthousiasme vindt Amsterdam steeds meer de weg naar onze studio op Java Eiland! Ondertussen zijn we keihard bezig om er op IJburg zaterdag een mooi openingsfeest van te maken en net zo'n succes! 

Afgelopen weekeinde was ik getuige van het huwelijk in Itali´┐Ż van mijn beste vriend, wat mooi om van zoveel liefde getuige te mogen zijn. Het liet mij ervaren wat Yoga eigenlijk betekent, namelijk 'eenwording', je verbonden voelen in plaats van gescheiden van anderen. Zoveel vrienden en liefde om je heen, is absoluut Yoga! In het maandthema ' betekenis van yoga' meer hierover.

In deze nieuwsbrief nieuws over de opening op IJburg, het nieuwe lesrooster voor beide studio's, de nieuwe website thrive massage en workshops Thai Yoga en Mindfulness. 

Jai Namaste, Marco
Opening IJburg 7 september

Zaterdag 7 september is de nieuwe yogastudio op de IJburglaan 961 klaar! Dat vieren we met een feestelijke opening, met gratis lessen, live muziek, drankjes, verkoop hippe yogakleding en verloting van 3 Manduka Yoga Sets (t.w.v. €116). Als bestaand lid (Zeeburg) krijg je een gratis IJburg les als je langskomt en je naam noteert.

Het programma loopt van 13:00 tot 17:00 en vind je op Facebook en op de WebsiteTot zaterdag!
Lesrooster Zeeburg en IJburg
 
Vanaf zondag 8 september gaat het nieuwe lesrooster in met o.a. een nieuwe Pilates les op Zeeburg. Op IJburg beginnen we met o.a. 9 yogalessen en 3 lessen Pilates. We breiden uit zodra er voldoende nieuwe leden zijn op IJburg, tijdsuggesties zijn altijd welkom. Je kaart is altijd geldig in beide studio's. Via ons  Mindbody systeem kun je nu al een matje reserveren; let op dat je dat voor de juiste studio doet (laatste kolom IJburg of Zeeburg)!

Nieuw is ons overzicht op de website per studio (rechtsboven) , ook makkelijk om te printen (check altijd wel Mindbody voor wijzigingen):
Thrive massage nu 7 dagen per week


thrive massage
Vanaf 8 september bieden we 3 verschillende massagevormen aan bij thrive. Heal, Feel & Stretch, alledrie uniek ontspannende massages, gebaseerd op Reiki, Rebalancing, Aromatherapie en Thai Yoga Massage. In studio IJburg hebben we een aparte massageruimte die 7 dagen per week open is, ook buiten de lestijden! Lees alles over de nieuwe mogelijkheden en boek je massage met Bart, Marco of Ces nu via de nieuwe website:
Thai Yoga Massage Cursus
 
Op 14,15 en 21,22 september, twee weekeinden om massage te leren en te ervaren met Ces. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!
Thai Yoga Massage is een interactieve massagevorm, gebaseerd op krachtige yoga stretches en drukpunten uit de acupunctuur. De massage werkt op het zichtbare spiersysteem en op het subtielere energielichaam. Een heerlijke techniek om te geven en ontvangen; thuis, in het park of op het strand. In deze workshop leer je de basis principes en technieken zodat je zelf TYM-sessies kan geven op een veilige, effectieve en liefhebbende manier. 
Lees meer en reserveer online. 
Mindfulness & Meditatie intro workshop

Op zaterdag 28 september. Meditatie en mindfulness zijn de laatste jaren sterk gegroeid in populariteit, en iedereen 'doet' het. Maar wat is het nu precies, en wat is het verschil tussen de twee? In deze workshop gaan we kijken naar de essentie van meditatie en zullen we het hebben over het nut van allerlei verschillende meditatie technieken. Voor hen die ge´┐Żnteresseerd zijn om zich hierin meer te verdiepen en mindfulness in het dagelijks leven te gaan toepassen, starten er in oktober bij Thrive een 8 weekse Mindfulness training en een cursus Inleiding in meditatie, van 6 weken. Lees meer en reserveer online! 

Zomerse groet, 
 
Jo, Sandra, Hoyte, Moena, Inge, Judit, Kata, Karin, Bart, Rowan, Julia, Ola, Arabelle, Cecile en Marco

Thrive Zeeburg & IJburg
map new thrive studio


Sumatrakade 1 
IJburglaan 961

Thrive Team


Nog niet iedereen op de foto, maar wel bijna. Vind jouw teachers via deze link:Openings
Aanbieding
IJburg

 
  • Gratis les IJburg (geldig in september) voor bestaande leden die naar de opening komen.
  • 25% korting op 1e 10-rittenkaart (alleen nieuwe leden)
  • 50% korting op 1e maand van een 6 of 12 maanden lidmaatschap 
  • Kans op 1 van de 3 Manduka yoga sets (t.w.v. €116 op open dag)
Aanbieding geldig in de maand september 2013, uitsluitend in Studio IJburg