Thrive Yoga Nieuwsbrief  
November 2013

Beste 

De herfst, een inspirerend jaargetijde, tijd om onszelf eens flink uit te schudden, de dorre blaadjes van onze takken te blazen en ons voor te bereiden op de winter. In de periode van minder zonlicht de hoogste tijd om zelf te stralen! 
 
Warm jezelf op in onze studio's met Yoga, Pilates en een ontspannende Massage. Geef jezelf een kickstart voor de winter met onze 2 daagse retreat met zweethutceremonie (18-19e nov.). Of doe mee met de Herfst-Detox-Workshop van Ces (24e nov.). Wat je ook gaat doen komende maand, take care en voel je welkom, 7 dagen per week bij thrive!
2 Daagse Yoga, Reiki, Zweethut Ceremonie Retreat
18-19 november
 

Gun jezelf deze twee dagen om helemaal tot jezelf te komen in het mooie Limburg. Twee dagen voor jou om in stilte de kracht van Yoga en Reiki te ervaren en de impact van een traditionele (Indiaanse) Zweethut Ceremonie en Healings. 

Nog een paar plekken voor deze unieke tweedaagse! 

Lees meer en schrijf je nu in via deze link.

Herfst Detox Workshop
Zondag 24 November 1200-1830
 
Een dag om het lichaam te reinigen en te ontgiften en voor te bereiden op de winter met o.a. specifieke Yogahoudingen, Ademoefeningen en Meditatie aan de hand van de leer van de 5 Elementen. Ces Mossel helpt je met de voorbereiding en begeleidt je deze bijzondere dag (incl. lichte lunch). Schrijf je hier in. Vroegboekkorting t/m 10 nov.!

Laatste maand introductieprijzen Massage

Elke dag bieden we professionele ontspannende massages aan bij thrive. Naast Bart en Marco, hebben nu Jose en Howdy ons team versterkt. 
Nu nog meer keuze en deze hele maand nog voor introductieprijzen (vanaf €40 voor 60 min.). 

Verwen jezelf deze herfst en boek je massage of geef een massage cadeau.
Nieuw Maandabonnement en uitleg strippenkaart

Per 1 november hebben we een nieuw maandabonnement waarbij je jezelf niet meer voor 6 of 12 maanden hoeft vast te leggen. Voor €85 per maand, volg je tot 20 lessen (dus vanaf €4,25 per les!). Als je gemiddeld 2 lessen (of meer) per week volgt dan is dit voordeliger dan een strippenkaart. Je abonnement is doorlopend en kan vanaf 3 maanden (met een opzegtermijn van een maand) worden opgezegd. 

Voor de nieuwe leden goed om te weten: de 10- strippenkaart is 3 maanden geldig (5 strippen 2 maanden). Als je een tijdje niet kunt (ziek of vakantie min. 2 weken), kun je de kaart verlengen als je dat vooraf even mailt. Daarna kun je de strippen voor €5 per les altijd nog activeren. Let op dat je in het systeem een gereserveerde les tot 1 uur voor de les zonder kosten kan cancelen. Daarna blijft je mat gereserveerd en wordt je kaart gebruikt.

Alle strippenkaarten en het maandabonnement zijn geldig in beide studio's!
Lesrooster en nieuwe klas IJburg 
 
De maandagavond les van Moena begint vanaf nu 15 min. later om 18:45 en wordt een 'basic yoga' les. De Basic lessen zijn ook flow yoga, maar op een wat rustiger manier en meer gericht op beginners en yogi's die hun basis willen verbeteren. De Pilates klas begint op maandag dan ook een kwartier later om 20:30.

Als je suggesties hebt voor nieuwe lessen op het rooster of aanpassingen laat het ons dan weten, mail ons!
Ouder-Kind-Yoga Workshop
Zondag 8 december

Ontdek hoe leuk het is om samen met je kind aan yoga te doen in deze december familie-yoga-workshop. De workshop staat in het teken van samen lekker bewegen, plezier, verbinden, masseren en ontspannen. 

 

Je leert allerlei yoga-oefeningen die ook fijn zijn om samen thuis te doen. 

11.30 - 13.00 (kinderen van 4 t/m 7)

14.00 - 15.30 (kinderen van 8 t/m 12)

Reserveer je plek hier online
November Maand Focus

Elke maand delen we in de Yoga klassen iets van de Yoga Filosofie. Deze maand komt onze inspiratie van de bijna 3000 oude 'Yoga Sutra's van Patanjali' . Voor zover bekend is dit het eerste verzamelwerk over Yoga ooit geschreven. Het unieke is dat de betekenis van deze korte teksten (sutra's) nu nog net zo actueel is als 3000 jaar geleden!
 
Warme herfstgroet, 
Jo, Hoyte, Moena, Inge, Judit, Karin, Charlotte, Bart, Rowan, Julia, Ola, Arabelle, Cecile, Jose, Howdy en Marco

Thrive Zeeburg & IJburg
map new thrive studio


Sumatrakade 1 
IJburglaan 961

Thrive Team


More info about your teachers: