Favicon41
Logo4
BMB1000
Nieuwigheden januari 2013 !
Januari is al bijna voorbij !
Hallo ,
Kunt U het geloven dat de maand januari al voorbij is ? Het is nog maar pas Nieuwjaar geweest, we hebben iedereen de beste wensen gedaan en hup, februari biedt zich aan. De voorbije twee weken waren echt winters, sneeuw en vriezen dat het kraakte.
Een klant was eind december stof komen halen voor een quilt te maken voor haar kleinkind en afgelopen week trotseerde ze het weer om nog meer stof te kopen. Wouw, wat was ze goed op geschoten met haar werk zei ik. Jahoor repliceerde ze, met dit koude weer is het lekker gezellig en warm om eraan te werken en dan schiet het goed op. Lekker binnen zitten en uw hobby beoefenen, meer moet een mens niet hebben ! Is het niet ?
We hebben weer tal van nieuwigheden binnen gekregen. Het zijn er teveel om in ��n nieuwsbrief te zetten. Daarmee krijgt U nu deel 1 en binnenkort de rest.
We wensen U veel leesplezier toe,

Christel, Marcel en Charlotte
Nieuwe patronen
Heeft U het mooie patroontje gezien met de sneeuwman hierboven ? We hebben een nieuwe reeks maand patronen binnen. Elke maand heeft aan de linker zijde een quiltje en rechts het symbool van de maand. De grootte van elk quiltje is 26,5cm x 39,5cm. Wilt U uw huis elke maand anders aankleden ?  Bezoek onze website om alle maanden te zien (klik op de groene tekst of op de afbeelding).

BMB1021
Dit is ook een nieuwe reeks maand patronen maar gemaakt met wollen stofjes ! De grootte is 30,5cm x 30,5cm. Ook kan men een grote quilt maken met alle maanden naast elkaar. Centerblok is 20,3cm x 20,3cm.  Bezoek onze website om ze allemaal te zien.
Tutto open
Tutto naaimachine koffers.
Een naaimachine koffer op wielen van TUTTO is de Rolls-Royce om uw naaimachine op te bergen en te vervoeren ! Dit koffer is gemaakt van robuust materiaal en met ��n vinger trekt men het voort, zo zacht glijden de vier wielen. In dicht gevouwen toestand is het maar  8cm dik ! (geen probleem om dit op te sturen!) Er zijn verschillende formaten beschikbaar (de grootte van uw machine) en in verschillende kleuren. Men kan het naaimachine langs voor inzetten of langs boven. Het koffer heeft tal van binnenzakken en gespen om uw machine stevig vast te maken.
Kom het bij ons in de winkel ontdekken ! De max !
Nieuwe wollen stoffen
Gold Mine wool
Mary Flanagan heeft een heel mooie collectie wollen stoffen. We hebben 19 kleuren en iedere kleur heeft 10 verschillende motieven, dus in totaal 190 nieuwe wollen stofjes.

Ontdek ze allemaal op onze website !
De velvets zijn gearriveerd
scarlet velvet
Wie heeft de mooie velvets of fluwelen stofjes al gezien in onze winkel ? Deze heel fijne velours geeft een nostalgisch vintage effect. Blackberry Primitives heeft een heel mooie verzameling en we hebben de hele collectie binnen. Verkrijgbaar in verschillende formaten naar ieders wens en beurs. Ze zijn heel goed te combineren met de wollen stoffen.

Nieuwe Mystery cursussen
Wij organiseren terug twee Mystery cursussen ! Velen onder U kennen onze toffe Mysterycursussen al, maar voor diegene die het nog niet weten willen we het graag nog eens herhalen. Een Mystery cursus is een cursus waarvan U op voorhand niet weet wat U gaat maken. U schrijft zich in en U krijgt een materialen lijst. Maar aan de hand van die lijst weet U het nog niet. Men maakt steeds toffe zaken da's gegarandeerd !
Mystery cursus 1 is een handwerk- of machinaleles en gaat door op vrijdag 1 februari van 19u00 tot 21u30.

Mystery cursus 2 is een handwerkles en gaat door op zaterdag 20 april van 10u00 tot 15u30.
Heeft U nog stoffen in de kast liggen waarvan U denkt ze nooit meer te kunnen gebruiken ? Wel, dan is deze Mystery cursus de oplossing ! Breng meters en meters mee en ze zullen allemaal op zijn! Raar h� ?

Heeft U nog vragen ? Stel ze ons gerust op 32(0)54-33.56.97 of mail ons dreefhuys@mac.com
Indien een cursus volzet is laat uw naam dan op een wachtlijst zetten. Bij voldoende kandidaten komt er een nieuwe cursus op een andere datum.
Het juiste antwoord op onze vraag "welk vlees wordt er het meest gegeten op Thanksgiving" = kalkoen !

Proficiat Bianca Vandenabeele
Zij krijgt een gratis exemplaar van de nieuwe Simply Vintage

Facebook    Twitter    LinkedIn    Pinterest

Copyright � 2013. All Rights Reserved.
Win een gratis tijdschrift !
 
Zoek de muis !
Stuur ons het antwoord op onze vraag per email* op voor 14 februari 2013 en misschien bent U wel de gelukkige winnaar van een gratis  Primitive Quilts & Projects !

Op welke webpagina op onze website van de nieuwigheden die U hier leest bevindt er zich een muisje ?


* 1 antwoord per deelnemer