Utgave # 17 | Nyhetsbrev Kjokkenutstyr
Varme Drikker i Vinterkulda
Nå som det er vinter og ekstra kaldt i været, kan det være godt med noe godt og varmt å drikke. Med en vannkoker sørger du for at det å lage noe godt i koppen går mye raskere. Ha vann i vannkokeren, og skru den på. Vannkokeren vil så raskt varme opp vannet mens du gjør klar resten av drinken.

Det finnes mange gode tips til hva man kan drikke for å holde seg varm vinterstid. En av mine favoritter er ingefærbiter med sitronsaft. Kutt av en liten «tommel» med ingefær, skrap av skallet med en teskje og skjær den i terninger. Ha over i et stort krus og hell over varmt vann fra vannkokeren. Her kan du også ha i sitronsaft fra en halv fersk sitron og eventuelt litt honning eller annet sukker.

Andre favoritter om vinteren er en varm kopp med te, eller kanskje også solbærtoddi. Når man skal lage solbærtoddi kan man benytte solbærsirup eller solbærsaft. Det finnes også egne toddyløsninger som blandes i varmt vann. På butikken finnes det også en rekke løsninger som kakao eller sjokolade som helles fra porsjonspakken og blandes med varmt vann fra vannkokeren.
Stelton Emma Vannkoker
Emma vannkoker fra Stelton ble lansert i 2015. Vannkokeren er designet i tråd med de andre Emma produktene som først ble designet av Sebastian Holmbäck og Ulrik Nordentoft i 2013.

Stelton sin Emma vannkoker er tilgjengelig i grå og lys blå farge. I de samme fargene finner du også annet til frokostbordet som eggeglass, sukkerskål, kaffekopper, skåler og annet.


Eva Solo Vannkoker
Eva Solo vannkoker er designet for å ta seg pent ut på stuebordet. Det er derfor benyttet et elegant design der det meste av elektronikken og motorikken i vannkokeren er godt gjemt.

Vannkokeren er utviklet med en oppvarmingsbase med ledning. Dette gjør at du etter vannet er varmet opp, enkelt kan ta med deg vannkokeren dit hvor du ønsker å benytte det varme vannet.


KitchenAid Vannkoker
Den nye KitchenAid vannkoker er spennende og noe for seg selv. Sammen med flere av kjøkkenproduktene fra KitchenAid, ble deres vannkoker nylig redesignet totalt.

Når du ser den nye vannkokeren fra KithenAid, så ser du raskt at dette ikke er en vanlig og kjedelig vannkoker. Vannkokeren er stor i størrelsen, og har en rekke detaljer som gjør at den blir lagt merke til.

Andre Steder på Nettet: