Werkgeluk bij St. Anna-Zorggroep
Paul Raaijmakers is de Chief Happiness Officer bij de St. Anna-Zorggroep. Hij praat bevlogen over de wijze waarop zij werkgeluk in hun organisatie hebben geïntroduceerd, welke resultaten nu al zijn geboekt en wat zijn tips aan anderen zijn.

Er was zoveel te vertellen dat het interview in twee delen is opgeknipt.
Onderweg met Dankbaarheid
Dr. Lilian Jans-Beken is gepromoveerd op het onderwerp Dankbaarheid en auteur van het boek 'Een zoektocht naar Dankbaarheid'. Het Happiness-Bureau sprak met haar over dit mooie thema en hoe je ermee aan de slag kunt in je organisatie. Het interview is te beluisteren via onze podcast of te lezen op onze nieuwssite .

Advertentie
Lezers van de nieuwsbrief van het HappinessBureau kunnen met 30% korting naar de Onboarding Conference die op 28 november plaatsvindt in Amsterdam. Klik op de banner voor meer informatie over het programma en om je aan te melden.
Leergang Employee Experience
Hoe bezorg jij je medewerkers de ervaring waardoor zij zich welkom en gewaardeerd voelen en zij zich optimaal kunnen ontwikkelen? Employee Experience is volgens HR trendwatchers de ‘next step’ voor HR en trend nr 1. Het HappinessBureau verzorgt de 4-daagse Leergang Employee Experience op 1-15-29 november en 13 december.

Meer informatie en aanmelden voor de leergang via onze nieuwssite .
Opleiding Werkgelukdeskundige
Ook aan de slag met werkgeluk in jouw organisatie? Samen met de Erasmus Universiteit biedt het HappinessBureau de 6-daagse post-HBO-opleiding tot werkgelukdeskundige aan bij Fontys Hogeschoo l , Hogeschool Leiden en Saxion Hogeschool . We bieden de opleiding zelf ook als 3-daagse opleiding of in-company.