Groot nieuws, we starten onze groepslessen op maandag 15 juni.
Privelessen starten volgende week.

BOEK NU JE LESSEN EN STEUN ONS

Eindelijk nieuws van je favoriete Pilatesstudio. Op maandag 15 juni starten we met een vernieuwd uurrooster. We hebben de voorbije weken goed naar jullie geluisterd, en jullie gaven ons duidelijke feedback. Het uurrooster omvat een mooie combinatie tussen ONLINE lessen en STUDIO lessen, samen met jullie ervaren lesgevers.

Een aantal lessen, hebben een online en een studio karakter, kijk dus goed uit welke les jullie boeken. We MOGEN BINNEN TRAINEN, maar eens buiten trainen kan ook wel eens leuk zijn.

STUDIO-LESSEN

Vanaf 15 juni bieden we lessen aan in de studio. We hebben voorzorgsmaatregelen genomen om een veilige start te maken. We hebben de aantallen voor al onze groepslessen gereduceerd tot een veilig aantal waar we op afstand kunnen trainen. Er is een looppad gemaakt in de studio, ontsmetten van de matten en handen, dus no worries. Douchen is voorlopig niet mogelijk.

Hou er rekening mee dat je tijdig je lessen boekt want er kunnen per les minder mensen deelnemen. Komt aub uit jullie kot en steun ons. We hebben jullie hulp en enthousiasme echt nodig om terug te kunnen opstarten. Stel dat het nu heel slecht weer zou zijn dan wordt er die dag omgeschakeld naar een online-lessen.
De specifieke men's classes worden opgeschoven naar september 2020.

ONLINE-LESSEN (makkelijk bij je thuis of verplaatsing)

De vorige maanden hebben we al ferm geoefend met de online lessen. We krijgen hoofdzakelijk zeer positieve feedback. Je hoeft je niet te verplaatsen, je installeert je in de tuin of aparte ruimte en gaat met ons aan te slag. Maak je geen zorgen, echt niet moeilijk op te starten en we spelen kort op de bal. Lesgevers kunnen je goed bijsturen.
Als we dan toch op reis mogen dan kan je zelfs vanop je vakantie onze lessen blijven volgen. Heerlijk toch...

Onze reformer-lessen zijn al volzet maar de rest van het uurrooster staat NU online. Neem even jullie tijd, en boek jullie lessen door voor de volledige zomer. Aarzel ook niet om jezelf op wachtlijsten te zetten want uit ervaring blijkt, dat zelfs mensen op wachtlijsten vaak perfect kunnen deelnemen aan de lessen.

Nieuwe mensen kunnen ook starten, hou wel rekening met je eigen niveau.

Ons aanbod:

Reformer-lessen (volzet)
Springtone (STUDIO)
Matlessen (STUDIO en ONLINE)
Strong Bods (STUDIO en ONLINE)
Pregnancy Class (STUDIO en ONLINE)
Mms en Bubs (STUDIO en ONLINE)

Back to Basics (STUDIO en ONLINE), deze lessen hebben nu ook een flexibel karakter. Je kan ze boeken wanneer het voor je past. Koop een pakket, 1, 5 of 10 lessen. Voor diegenen die 4 weken les hebben gemist vorige reeks, is een speciale prijs voor je eerste aankoop.

Check onze site voor meer info over de lessen.

Ps. Is er wat onduidelijkheid, aarzel niet om ons te contacteren als je nog vragen hebt. Sommigen hebben ondertussen ongeldige beurtenkaarten. Contacteer ons en we verlengen ze me plezier. Normaals please help ons deze periode door en geef ons opnieuw een vliegende start.

Ps2. Tot 15 juni, blijven we nog even enkel ONLINE les geven.
Op 8 juni starten alle PRIVELESSEN TERUG op.

Lieve groeten,

Jeroen & team
HOE BOEKEN? SIMPEL... via onze app of pc
Meer info: raadpleeg onze site www.grace-leuven.be

OJA, PLEASSSSE SHARE WITH FRIENDS